Sunday, January 17, 2010

jurnal oh jurnal

3 hari bersama "Bengkel Penulisan Manuskrip UKM Bil:1/2010 17-19 Januari 2010"
The Legend Water Chalet, Port Dickson.....
Inilah dia dipersembahkan bilik yang sangat-sangat best nan indah.....
sebelum segalanya bermula....... bath tub yang ala2 jakuzi....fuyyooo mmg bestt... yg tgh berendam olok2 tuh sofiy... mama & ayah nyer turn belum lagi ehheheh....
saat-saat tegang dalam LWC Function Room III

Day 1 petang..... everybody still bersemangat waja....
Day 1 malam..... dah sedikit down dgn pembetulan serta penambahan idea bernas

mama & ayah yg khusyuk.... keje untill 12.30am..... sampaikan....
sampaikan sofiy pun tertidur kesejukan atas kerusi....Day 2 yg sgt sejukkkk...4 lapis tu aku pakai baju.....
dan tak lupa makanan yang sedap.... siap serve tuh... course by course
yang ni desert... yg ni jer pun sempat nak amik gambar... yang lain dh kena telan hahaa
esok.... last day ade treasure hunt... sure lah tak sempat nak amik gambar.....
tadaaaaaaaaaa.......





~warnawarnipelangi~

7 comments:

amyseries said...

jeleskah? waaa....
syioknya...hehe

lia said...

manyak syiok ma.... marilah sini.....

lovelyadibah said...

wow~...nice!!!!!!

fareesha79 said...

aku dah pernah pergi tpt ni. mmg best. atas air, tp kdg2 terfikir gak kalau ada tsunami ke. minta dijauhkan.

Anonymous said...

oh cantik tempat ni..best korang yer..dan sambil tu kena kerah ler kerja..he..he..kak hadijah

hadijah said...

ha..kak dah jadi followers awak, guna google , ha tu..gambar miow putih yang cute tu..kak hadijah

dahliasyahida said...

owh.. akak yer tu.. ok..tq...

Post a Comment